EURO 2020

Οι ευτυχισμένοι Ιταλοί έκαναν Γης μαδιάμ τα αποδυτήρια μετά τον τελικό του Euro 2020

Η κατάσταση των αποδυτηρίων της Ιταλίας μετά από την κατάκτηση του Euro 2020 από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι
Η κατάσταση των αποδυτηρίων της Ιταλίας μετά από την κατάκτηση του Euro 2020 από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι PRINT SCREEN YOUTUBE

Οι Ιταλοί παίκτες πανηγύρισαν υπέρ το δέον την κατάκτηση του Euro 2020 με αποτέλεσμα να αφήσουν τα αποδυτήριά τους στο Γουέμπλεϊ σε κάκιστη κατάσταση, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών μίντια.

Η εθνική Ιταλίας όχι απλά έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου παίζοντας στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Αγγλία αλλά ήπιε όλο το νέκταρ στο φινάλε, επικρατώντας με 4-2 των λιονταριών στα πέναλτι και κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Όπως ήταν λογικό οι πανηγυρισμοί ήταν ουρανομήκεις και δεν περιορίστηκαν μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απονομή αλλά συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση στα αποδυτήρια.

Εκεί όπου ο κάθε παίκτης έδωσε ρεσιτάλ, με τις πλέον χαρακτηριστικές σκηνές να είναι το ντουζ με παγάκια που έκανε ο Αντρέα Μπελότι αλλά και η τσουλήθρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι σε τραπέζι με μπύρα.

Το αλκοόλ που έρρεε στα αποδυτήρια ήταν άφθονο, κάτι λίγο πολύ αναμενόμενο και φυσιολογικό, με τη μοναδική παραφωνία σε όλο αυτό το πανηγυρικό κλίμα να έρχεται λίγο μετά.

Συγκεκριμένα όταν ήρθε η ώρα της αναχώρησης, με τους Ιταλούς να μην μπαίνουν στο κόπο να συμμαζεύουν το χάος που δημιούργησαν και τους -πληγωμένους αγωνιστικά- Άγγλους να βρίσκουν την ευκαιρία να ξεσπάσουν εναντίον τους, με τηλεοπτικούς σταθμούς στο Νησί να προβάλλουν τις εικόνες βομβαρδισμένου τοπίου που άφησαν πίσω οι ατζούρι και να τις συνοδεύουν με άκρως αρνητικά σχόλια για τους παίκτες του Μαντσίνι.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ