EUROPA LEAGUE

O Ούγγρος Μπογκνάρ στο Ολυμπιακός - Αντβέρπ, ο Ιρλανδός Χάρβεϊ στο Λίνκολν - ΠΑΟΚ

O Ούγγρος Μπογκνάρ στο Ολυμπιακός - Αντβέρπ, ο Ιρλανδός Χάρβεϊ στο Λίνκολν - ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ούγγρος Ταμάς Μπογκνάρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ, ενώ το Λίνκολν - ΠΑΟΚ διευθύνει ο Ιρλανδός, Ρόμπερτ Χάρβεϊ.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το Europa League και το Europa Conference League αντίστοιχα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί στο Γιβραλτάρ κόντρα στην Λίνκολν (16/09, 19.45, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24) για το Europa Conference League. Εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση είναι ο Ρόμπερτ Χάρβεϊ.

Πρόκειται για Ιρλανδό ρέφερι δεύτερης κατηγορίας UEFA ενώ στο πλευρό θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του ΜακΝτόνελ, Κίγκαν και 4ος ο Ντόιλ.

Την ίδια μέρα στις 22.00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Αντβέρπ (16/09, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) για το Europa League και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ταμάς Μπογκνάρ.

Πρόκειται για τον Ούγγρο διαιτητή που πέρσι είχε σφυρίξει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1 με τον 42χρονο ρέφερι να ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπουζάς, Κόμπορ (4ος ο Μπέρκε) και στο VAR οι Ιταλοί Γκούιντα, Μέλι.

TAGS EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ