ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr κοντράρονται με τις κάρτες Adrenalyn XL της Panini

Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr κοντράρονται με τις κάρτες Adrenalyn XL της Panini

Οκτώ δημοσιογράφοι του Sport24.gr παίρνουν στα χέρια τους τις ολοκαίνουργιες κάρτες Adrenalyn XL της Panini και δεν περιμένουν το EURO 2020 που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Ρίχνονται τώρα στη μάχη, για να αναδείξουν τον άτυπο πρωταθλητή Ευρώπης!

Οι μήνες που προηγήθηκαν δεν ήταν εύκολοι. Η πανδημία σταμάτησε σχεδόν τα πάντα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τα σπορ μπήκαν και αυτά σε καραντίνα, σημαντικά πρωταθλήματα και οι κορυφαίες λίγκες έβαλαν λουκέτο, το μεγαλύτερο πλήγμα όμως ήταν η αναβολή του EURO 2020.

Καλοκαίρι και μπάλα, κάπως έτσι το έχουμε συνδυάσει από τα παιδικά μας χρόνια και ειδικά τα καλοκαίρια που έχουν τέτοιες διοργανώσεις είναι και αυτά που μένουν για πάντα στη μνήμη μας. Δυστυχώς ο κορονοϊός τα έφερε φέτος όλα... τούμπα, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και έστω και με καθυστέρηση ενός έτους θα δούμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για το οποίο είμαστε ήδη πανέτοιμοι χάρη κυρίως στην Panini με την οποία επίσης μεγαλώσαμε.

Με τη διοργάνωση να μην αλλάζει ονομασία (ναι, EURO 2020 θα λέγεται κι ας διεξαχθεί το 2021), η " εταιρεία με τα χαρτάκια" αποφάσισε προς μεγάλη μας ευχαρίστηση να παίξει μπαλίτσα και φέτος! Κυκλοφόρησε τη συλλογή UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL, μια φοβερή συλλογή με ανταλλάξιμες κάρτες για ατελείωτο παιχνίδι είτε με τους φίλους μας, είτε με online απέναντι σε συλλέκτες απ' όλο τον κόσμο. Κι αν οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε στα... νιάτα μας να μαζεύουμε και να ανταλλάζουμε χαρτάκια, τα αυτοκόλλητα δηλαδή που για κάποιον λόγο λέγαμε χαρτάκια, οι νεότεροι έχουν κολλήσει με τις ανταλλάξιμες κάρτες Adrenalyn XL που είναι... XL, όπως λέει το όνομά τους.

Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr κοντράρονται με τις κάρτες Adrenalyn XL της Panini

Οκτώ δημοσιογράφοι του Sport24.gr, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Βαγγέλης Αρναούτογλου, Τσάρλυ, Γιάννης Φιλέρης, Θανάσης Κρεκούκιας, Γιώργος Περπερίδης και Παντελής Διαμαντόπουλος έλαβαν την πρόταση να διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους με τις κάρτες της Panini , σε ένα τουρνουά από το οποίο θα προκύψει ο άτυπος πρωταθλητής Ευρώπης έτσι για να περιμένουμε με ακόμη περισσότερη αγωνία το καλοκαίρι του 2021.

Τι θα κάνουν οι οκτώ πόδοσφαιρόφιλοι; Θα καθίσουν αναπαυτικά στους καναπέδες της 24MEDIA, θα βάλουν από τέσσερα φακελάκια Adrenalyn XL μπροστά τους και θα ανοίγουν ένα ο ένας, ένα ο άλλος. Όποιος βρίσκει παίκτη της εθνικής ομάδας που έχει επιλέξει, τότε θα σκοράρει. Αν ο Γιάννης Φιλέρης βρει τρεις Άγγλους ποδοσφαιριστές στα τέσσερα φακελάκια, τότε θα έχει βάλει τρία γκολ και θα ελπίζει ότι ο Θανάσης Κρεκούκιας θα βρει έως δύο Ισπανούς στα δικά του τέσσερα φακελάκια ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά και να φτάσει οκτώ φακελάκια πριν από το τρόπαιο. Το δύσκολο στην περίπτωσή τους θα είναι το μοντάζ, άντε να βγάλεις άκρη...

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Αγγλία (Γιάννης Φιλέρης) - Ισπανία (Θανάσης Κρεκούκιας)

Ρωσία (Βαγγέλης Αρναούτογλου) - Γαλλία (Παντελής Βλαχόπουλος)

Ιταλία (Παντελής Διαμαντόπουλος) - Γερμανία (Γιώργος Περπερίδης)

Πορτογαλία (Θέμης Καίσαρης) - Τσεχία (Τσάρλυ)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ADRENALYN XL ΤΗΣ PANINI

Κάθε φακελάκι περιέχει της συλλογής UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL 8 κάρτες μεγάλου μεγέθους και μοναδικής κατασκευής. Κάθε φακελάκι στο πίσω μέρος του έχει αναλυτικά τις κατηγορίες της συλλογής: 260 βασικές κάρτες, 136 fans favorite, 45 power-up, 18 multiple, 9 rare και 208 special. Αναφέρεται η συχνότητα με την οποία βρίσκουν οι συλλέκτες κάθε κάρτα (π.χ. 1 ανά 4 φακελάκια).

Κάθε κάρτα έχει τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Τέρμα αριστερά απεικονίζεται η θέση του στο γήπεδο, με κόκκινο είναι ο βαθμός άμυνας, με πράσινο ο βαθμός επίθεσης, με μπλε ο βαθμός ελέγχου του αγώνα και τέρμα δεξιά είναι το άθροισμα όλων των χαρακτηριστικών του. Η θέση του αθλητή περιγράφεται και στο πίσω μέρος της κάρτας, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένας unique κωδικός για να ενεργοποιήσει κάποιος την εκάστοτε κάρτα στο online παιχνίδιμε τον πιο απλό τρόπο.

Οι Limited Edition κάρτες ΔΕΝ περιέχονται στα φακελάκια. Τις βρίσκει κάποιοςαποκλειστικά στο MEGASTARTER PACK (στο οποίο περιέχονται το album συλλέκτη, ο επίσημος οδηγός, το gameboard, 4 φακελάκια, 4 κάρτες περιορισμένης έκδοσης, 1 coin card) και online στο paniniadrenalyn.com . Είναι κυριολεκτικά κάρτες περιορισμένης έκδοσης και ξεχωριστής αξίας που "εκτοξεύουν" τη συλλογή.

Στο MEGASTARTER PACK υπάρχει αναλυτικότατος Επίσημος Οδηγός 32 σελίδων που εξηγεί ακριβώς πως παίζεται μεταξύ δύο συλλεκτών το παιχνίδι, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε διαδικτυακά. Σε αυτό θα βρει κάποιος και το album, ένα πλαστικοποιημένο σκληρό album με αριθμημένες θέσεις (θήκες) για όλες τις κάρτες της συλλογής.

Οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr κοντράρονται με τις κάρτες Adrenalyn XL της Panini

Στο BLISTER της συλλογής, υπάρχει και μία LIMITED EDITION κάρτα με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Είναι ένα κουτί με 20 κάρτες (3 πακέτα+ 2 Limited Edition), ενώ συνολικά στη συλλογή υπάρχουν και 12 κάρτες με τις HOST CITIES του EURO 2020, έξι κάρτες MAGIC MOMENTS, μία κάρτα με το LOGO και μία με την MASCOT.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

240 κάρτες TEAM MATES

20 κάρτες TEAM LOGOS

40 κάρτες FANS' FAVOURITES

20 κάρτες CAPTAINS

20 κάρτες WONDER KIDS

20 κάρτες LINE-UPS

16 κάρτες PLAY-OFF TEAMS

9 κάρτες GOAL STOPPERS

9 κάρτες DEFENSIVE ROCKS

9 κάρτες KEY PLAYERS

9 κάρτες GOAL MACHINES

9 κάρτες ALL-AROUND PLAYERS

6 κάρτες THE WALLS (τριάδες άμυνας)

6 κάρτες MIDFIELD ENGINES (τριάδες κέντρου)

6 κάρτες ATTACKING TRIOS (τριάδες επίθεσης)

8 κάρτες UEFA EURO MASTERS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ RARE ΚΑΡΤΕΣ

Thibaut Courtois

Luka Modric

Harry Kane

Sergio Ramos

Kylian Embappe

Serge Gnabry

Robert Lewandowski

Cristiano Ronaldo

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ελβετία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουαλία.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ανοίγεις το φακελάκι και... BOOOOOOOMMM...!!! EURO2020 ADRENALYN XL #Panini #GotGotNeed #CR7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panini Greece (Official) (@panini_greece) στις







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ