ΠΑΟΚ

Οι απαιτήσεις της Μπέτις για Τόσκα

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, challenges Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ronaldo scored once in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, challenges Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ronaldo scored once in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Μπέτις δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του Ρουμάνου αριστερού μπακ, Αλίν Τόσκα, ωστόσο θέλει να πάρει πίσω το 1.000.000 ευρώ που ξόδεψε για την απόκτηση του από τη Στεάουα.

Νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία μιλούν για το ενδιαφέρον που δείχνει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αλίν Τόσκα από την Μπέτις.

Σύμφωνα με αυτά η ομάδα της Σεβίλλης δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του Ρουμάνου αμυντικού, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και στην ουσία να πάρει πίσω το 1.000.000 ευρώ που έδωσε το Γενάρη του 2017 στη Στεάουα Βουκουρεστίου για να τον αποκτήσει.

Άλλωστε όπως γράφουν οι Ισπανοί, ο Τόσκα δεν είναι στα πλάνα του Κίκε Σετιέν του προπονητή της Μπέτις και για αυτό άλλωστε στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην ιταλική Μπενεβέντο.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ