ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τέλος ο Νίκος Βαφέας

Ο Νίκος Βαφέας με τη φανέλα του ΟΦΗ
Ο Νίκος Βαφέας με τη φανέλα του ΟΦΗ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Νίκου Βαφέα, βάζοντας τέλος στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Βαφέα. Η δεύτερη θητεία του Βαφέα με τους Κρητικούς άρχισε τον Ιανουάριο του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαφέας είχε αγωνιστεί στον ΟΦΗ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18, όπου οι Κρητικοί εξασφάλισαν την άνοδο στη Super League Interwetten. Φέτος ο Βαφέας αγωνίστηκε 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, κόντρα στη Λαμία στην εντός έδρας αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Βαφέα.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2020 και στο διάστημα παραμονής του φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” σε 22 αγώνες, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ, αφού στο παρελθόν είχε φορέσει και πάλι τα χρώματα της ομάδας μας. Ήρθε για πρώτη φορά το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18 και η παρουσία του συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς στην Football League, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League.

Νίκο, σε ευχαριστούμε για την σημαντική συνεισφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ