ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τέλος ο Νίκος Κοροβέσης

Ο Νίκος Κοροβέσης με τη φανέλα του ΟΦΗ
Ο Νίκος Κοροβέσης με τη φανέλα του ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Νίκος Κοροβέσης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, με την ομάδα του Ηρακλείου να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον 30χρονο ακραίο αμυντικό.

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Κοροβέσης, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον 30χρονο ακραίου αμυντικό.

Ο Κοροβέσης αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για τέσσερα χρόνια, στα οποία αγωνίστηκε 109 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία τη σεζόν 2018-19, αλλά και την επιστροφή στην Ευρώπη έναν χρόνο μετά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κοροβέση.

Έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με μερικές από τις πιο έντονες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας, ο Νίκος Κοροβέσης φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα το καλοκαίρι του 2018.

Συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία την σεζόν 2018-19, ενώ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από απουσία 20 ετών.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει διατελέσει και αρχηγός του ΟΦΗ, μέτρησε συνολικά 109 συμμετοχές, δυο γκολ και εννέα ασίστ, στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας.

Νίκο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή τύχη σε κάθε σου βήμα!".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ