ΟΦΗ

ΟΦΗ: Θλάση πρώτου βαθμού ο Σολίς

Ο Ναζαρίνο Σολίς στην αναμέτρηση ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού για το Europa League
Ο Ναζαρίνο Σολίς στην αναμέτρηση ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε πως ο Αργεντινός εξτρέμ, Ναζαρίνο Σολίς, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς αυτή η εβδομάδα για τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το επόμενο διάστημα τον Ναζαρίνο Σολίς, καθώς ο 26χρονος εξτρέμ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, τραυματίστηκε ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, γεγονός που θα τον κρατήσει μακριά από την δράση για σημαντικό διάστημα.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πόσο θα παραμείνει εκτός, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία και η κατάστασή του θα βρίσκεται υπό συνεχή έλεγχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από απεικονιστικό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκε ο Ναζαρίνο Σολίς, προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, σε έδαφος παλαιότερου τραυματισμού, με ίνωση στο συγκεκριμένο σημείο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έχει ήδη αρχίσει φαρμακευτική αγωγή και πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ