ΟΦΗ

ΟΦΗ: Σε δημοπρασία οι φανέλες του φιλικού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι παίκτες του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας
Οι παίκτες του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας INTIME

Ο ΟΦΗ έθεσε σε δημοπρασία τις υπογεγράμμενες συλλεκτικές φανέλες που φόρεσαν οι Κρητικοί στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, τα έσοδα της οποίας θα τεθούν για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων κατοίκων του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας.

Ο ΟΦΗ έδωσε μια φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά τους πολίτες του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας.

Η ομάδα του Ηρακλείου δε θα μείνει μόνο σε αυτή τη δράση, καθώς θα θέσει σε δημοπρασία και τις υπογεγραμμένες συλλεκτικές φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια στην ιστοσελίδα " www.matchwornshirt.com". Τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των σεισμόπληκτων κατοίκων του ίδιου δήμου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ΟΦΗ στην ανάρτησή του: "Κάνε δικές σου τις υπογεγραμμένες συλλεκτικές φανέλες που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στον φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Μπες στο www.matchwornshirt.com και πάρε μέρος στη δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδος".

Η φανέλα του ΟΦΗ στην πίσω όψη της στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας
Η φανέλα του ΟΦΗ στην πίσω όψη της στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας INTIME

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ