STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση με Νιόπλια

Ο Νίκος Νιόπλιας
Ο Νίκος Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ μπήκε σε νέα εποχή, καθώς ο Γιώργος Σίμος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Κρητικών, με τον Νίκο Νιόπλια να τον αντικαθιστά μέχρι το τέλος της σεζόν. Σήμερα η ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού.

Ο Νίκος Νιόπλιας έπιασε κατευθείαν δουλειά, καθώς τα περιθώρια είναι αρκετά στενά, μετά και την ήττα που υπέστη ο ΟΦΗ από την ΑΕΛ με 2-3 για την 25η αγωνιστική της Super League. Πλέον, οι Κρητικοί απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την ουραγό ΑΕΛ, κάτι που σημαίνει ότι έμπλεξαν σε απροσδόκητες περιπέτειες.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν αρχικά ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου (6/3), ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο πλαίσιο της αποκατάστασης. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Από εκεί και πέρα, ο Σόουζα προπονήθηκε κανονικά., ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάν Νέιρα και Πραξιτέλης Βούρος, με τον Βαγιέμπα Σακόρ να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης.

Οι Γιάννου, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Σελίμοβιτς συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ