ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πρόταση να δοθεί μέρος των χρημάτων της UEFA σε παίκτες της Super League 2 και της Football League

Πανηγυρικό στιγμιότυπο των παικτών του ΟΦΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο
Πανηγυρικό στιγμιότυπο των παικτών του ΟΦΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, μέσω επιστολής στη Super League, πρότεινε κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333.000 ευρώ μέσω του Solidarity της Uefa, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League.

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς με επιστολή στη Super League, προτείνει κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση από την UEFA, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού, το οποίο θα αποφασιστεί σε ΔΣ της Λίγκας, στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League.

Μ' αυτό τον τρόπο οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα δείξουν έμπρακτα ότι είναι δίπλα τους σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειές τους, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών.

Επίσης, οι άνθρωποι του ΟΦΗ πρότεiναν το ποσό να συγκεντρωθεί στη Super League και να δοθεί στον ΠΣΑΠ, ο οποίος να αποτελέσει τον εγγυητή της πρωτοβουλίας, μοιράζοντας τα χρήματα στα μέλη του. Θυμίζουμε πως οι δύο χαμηλότερες κατηγορίες έχουν μπει στον "πάγο" από τον περασμένο Μάρτιο, με τα μέλη των ομάδων να μην έχουν κάποια οικονομική ενίσχυση όλο αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζοντας σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE FOOTBALL LEAGUE SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ