STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Η αποβολή του Βάτερμαν μέσω VAR για τους γηπεδούχους

Η κόκκινη στον Βάτερμαν από τον Παπαπέτρου στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
Η κόκκινη στον Βάτερμαν από τον Παπαπέτρου στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ PRINTSCREEN

Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες στο 26' μετά από αποβολή του Βάτερμαν με απευθείας κόκκινη κάρτα την οποία έδειξε ο Παπαπέτρου μετά τη χρήση του VAR καθώς αρχικά ο Έλληνας ρέφερι είχε δείξει κίτρινη.

Με δέκα παίκτες από το 26' της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ αγωνίζονται οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης του Βάτερμαν από τον Παπαπέτρου με τη χρήση του VAR ο οποίος άλλαξε την αρχική του απόφαση.

Συγκεκριμένα στο 22' της αναμέτρησης είχαμε την κάθετη πάσα προς τον Τζόλη ο οποίος τσίμπισε τη μπάλα προ του Βάτερμαν που τον ανέτρτεψε εκτός περιοχής. Ο Παπαπέτρου έδωσε το φάουλ και κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Το VAR όμως κάλεσε να δει ξανά τη φάση καθώς είναι μια φάση που αφορά την κρίση του διαιτητή για πιθανή κόκκινη κάρτα. Ο διεθνής διαιτητής πήγε και αφού τσέκαρε και ο ίδιος ξανά τη φάση απ' όλες τις γωνίες λήψης και κατά πόσο ο Τζόλης ήταν σε πιθανή θέση για γκολ γύρισε και έδωσε κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ του ΟΦΗ στο 26' αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Δείτε τη φάση:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ