ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ο Χρήστος Μανδάς με 82% MVP της σεζόν

MVP της σεζόν στον ΟΦΗ ο Μανδάς
MVP της σεζόν στον ΟΦΗ ο Μανδάς OFI FC

Ο Χρήστος Μανδάς αναδείχθηκε MVP της σεζόν στον ΟΦΗ σε σχετική ψηφοφορία που έκανε η ομάδα της Κρήτης στο λογαριασμό της στο VIBER.

Ο νεαρός γκολκίπερ του ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς, αναδείχθηκε σε MVP της σεζόν στην ομάδα της Κρήτης με τον 21χρονο τερματοφύλακα ο οποίος φέτος καθιερώθηκε ως βασικός να συγκεντρώνει ποσοστό 82% στη σχετική ψηφοφορία που έγινε στην κοινότητα που διαθέτει ο ΟΦΗ στο Viber.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Viber για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2022-23.

Ο Χρήστος Μανδάς αναδείχθηκε MVP του ΟΦΗ συγκεντρώνοντας ποσοστό 82%, με βάση τις ψήφους των φιλάθλων της ομάδας μας στην Viber Community!

Εκτός από τον Χρήστο Μανδά, ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στις ψηφοφορίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, υποψήφιοι, με χρονολογική σειρά κατάκτησης του βραβείου "Player of the month" της περιόδου που ολοκληρώθηκε, ήταν επίσης οι: Απόστολος Διαμαντής, Νουά Ντίκο, Τζον Τοράλ και Μάρκο Μπάκιτς".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ