ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Βούρο, Λάμπρου, Ντουρμισάι και Γκαγιέγκος η προπόνηση των Κρητικών, απρόοπτο με Ουές

Ο Πραξιτέλης Βούρος με τη φανέλα του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ
Ο Πραξιτέλης Βούρος με τη φανέλα του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους Βούρο, Λάμπρου, Ντουρμισάι και Γιαγιέγκος να ακολουθούν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο πρόβλημα προέκυψε με τον Ουές, ο οποίος γύρισε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την εθνική Συρίας.

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Νιόπλια, καθώς είδε να αδειάζει το απουσιολόγιό του στη σημερινή προπόνηση κατά τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι Βούρος, Λάμπρου, Ντουρμισάι και Γκαγιέγκος ακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Από εκεί και πέρα, μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Στάικος και Επασί, ο οποίος επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική Καμερούν. Αντίθετα ατομικό ακολούθησε ο Τσιλιανίδης, ενώ ο Ουές γύρισε με πρόβλημα στον δεξιό του προσαγωγό, με την κατάσταση να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Οδυσσέας Λυμπεράκης, Ντε Γκούζμαν και Βάτερμαν, λόγω ίωσης και οι διεθνείς, Σελίμοβιτς, Γροίβας και Διαμάντης, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη από τις εθνικές ομάδες.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τρέξιμο, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι., ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (15/10), στις 16:00.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ