ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μαζεύει φάρμακα για τους ηλικιωμένους

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας συγκεντρώνει φάρμακα για την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "ΑΓΚΑΛΗ HOMES".

Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί μία όμορφη ενέργεια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας συγκεντρώνοντας φάρμακα τα οποία θα προσφερθούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "ΑΓΚΑΛΗ HOMES" που βρίσκεται στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας η ΠΑE ΟΦΗ 1925 πραγματοποιεί εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την παροχή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού και καλεί όλους όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τους ηλικιωμένους σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Από σήμερα, Πέμπτη 01/10 μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 08/10, θα συλλέγονται φάρμακα που δεν έχουν λήξει, Depon 500 mg ταμπλέτες, Depon 1000 mg αναβράζοντα δισκία, σπρέι Pulvo, Betadine solution, χειρουργικές μάσκες με λάστιχο 3ply, εξεταστικά γάντια, αντισηπτικά και πάσης φύσεως υγειονομικό υλικό, στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκονται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (δίπλα στη Θύρα 9).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΑΓΚΑΛΗ HOMES”, που βρίσκεται στο Γερακάρι Ρεθύμνου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου και θεσπίστηκε από τον ΟΗΕ το 1990, με στόχο να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ