ΟΦΗ

Καστάνιος: "Με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού με το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο"

Η παρουσίαση του Λουκ Καστάνιος στον ΟΦΗ
Η παρουσίαση του Λουκ Καστάνιος στον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκ Καστάνιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ τονίζοντας ότι τον εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού και το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/1) την απόκτηση του Λουκ Καστάνιος. Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Κρητικούς έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Καστάνιος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κρητικών στο OFI TV, όπου τόνισε ότι θα προσπαθήσει να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καστάνιος:

"Ειλικρινά με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού με ολοκληρωτικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Για έναν επιθετικό, αυτό είναι τόσο αρμονικό που μοιάζει με... μουσική. Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μπαίνει πολλές φορές στην περιοχή. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά πραγματικά ταλαντούχους και γενικά όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ποιοτικοί.

Παρακολούθησα το ματς με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας. Σίγουρα με περισσότερη τύχη θα νικούσαμε σ' αυτό το ματς, ή θα σκοράραμε πρώτοι. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και θετικοί και με όλους αυτούς τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και τον τρόπο που παίζουμε, το αποτέλεσμα θα έρθει σίγουρα.

Όλοι με ρωτάνε πόσα γκολ θα βάλω. Θέλω να βάλω όσα περισσότερα μπορώ και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ