ΕΛΛΑΔΑ

ΟΦΗ - Εργοτέλης 1-0: Φιλική νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, στο ντεμπούτο των Ντουρμισάι - Λάμπρου

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Εργοτέλη
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Εργοτέλη PHOTO CREDITS: INTIME

Ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ, με τον Νίκο Μαρινάκη να σημείωνει το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια στο 75'. Ντεμπούτο για Ντουρμισάι και Λάμπρου.

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Εργοτέλη 1-0 στην έδρα του, σε ένα φιλικό ξεμούδιασμα, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Super League Interwetten.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια είχαν την κατοχή της μπάλας και διαρκώς τα ηνία του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Τσέλιου.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ αύξανε την πίεση και κατάφερε τελικά να βρει το γκολ της νίκης στο 75', με ένα μακρινό σουτ του Μαρινάκη. Έτσι ο ΟΦΗ έκλεισε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας ενόχει της νέας χρονιάς, με τους Ντουρμισάι και Λάμπρου να κάνουν ντεμπούτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος είχε καταγωγή από την Κρήτη.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (46’ Βάτερμαν, 78’ Σηφάκης), Μαρινάκης Λυμπεράκης (46’ Κοροβέσης), Πασαλίδης, Βούρος, Γαγιέγος (59’ Ντουρμισάϊ), Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Καμάου (59’ Μπαλογιάννης), Λάμπρου και Καστάνιος (89’ Καρανδινός).

Εργοτέλης: Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μίκο, Σερβολάκης, Κατσούρι (64’ Πέϊο), Μπουτσάκης (64’ Ντουμάνης), Βουτσάς (79’ Δασκαλάκης), Κουάτενγκ (46’Ποζατζίδης), Μπουρσέλης (79’ Πάγια) και Κωστανάσιος (71’ Νικολακάκης).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2 ΟΦΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ