ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ενέργειες για τη βελτίωση της διαιτησίας, χωρίς επικοινωνιακά παιχνίδια

Οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτύρονται στον Φωτιά
Οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτύρονται στον Φωτιά EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μία σειρά από ενέργειες μετά από τα σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στην Τούμπα, αλλά την ίδια στιγμή δεν σκοπεύουν να μπουν σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten, αλλά έχει δεδομένα σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παράπονα τα οποία εξέφρασαν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, όσο κι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πλέον δεν θα μείνει σιωπηλός.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αποφασίσει να μην συμμετέχουν σε ένα ανούσιο παραλήρημα ανακοινώσεων, το οποίο ενδεχομένως γίνεται μόνο για την ηθική ικανοποίηση των φιλάθλων. Οι όποιες τοποθετήσεις ήταν απόλυτα στοχευμένες στο πρόβλημα, δίχως όμως να χάνεται η ουσία.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα μείνουν απλοί παρατηρητές της κατάστασης. Για τον λόγο αυτό, αρχής γενομένης από το πρωί κιόλας της Κυριακής (16/01) προχώρησαν σε μία σειρά κινήσεων προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρόκειται να γίνουν αντικείμενο επικοινωνιακής πολιτικής.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν αποδείξει πως λειτουργούν πάντα με καθαρή σκέψη, χωρίς να τους παρασύρει το συναίσθημα και σίγουρα δίχως ίχνος ανούσιου εντυπωσιασμού. Προφανώς και υπάρχουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία της Τούμπας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επηρεαστεί και το αγωνιστικό κομμάτι, ούτε θα αποπροσανατολιστούν από τους στόχους τους.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ