ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μπλουζάκι κατά του AIDS για καλό σκοπό

Οι παίκτες του ΟΦΗ με μπλουζάκια με μήνυμα κατά του AIDS
Οι παίκτες του ΟΦΗ με μπλουζάκια με μήνυμα κατά του AIDS OFI CRETE FC

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS ο ΟΦΗ κυκλοφόρησε συλλεκτικό μπλουζάκι, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Κέντρο Ζωής.

Στον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Κρητικών φόρεσαν συλλεκτικά μπλουζάκια με το μήνυμα "Say NO to AIDS", με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Ο ΟΦΗ, μάλιστα, έθεσε τα μπλουζάκια σε κυκλοφορία με τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται στο Κέντρο Ζωής, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει στήριξη τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV.

Ο Ντε Γκουζμάν με μπλουζάκι κατά του AIDS
Ο Ντε Γκουζμάν με μπλουζάκι κατά του AIDS OFI CRETE FC

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Το συλλεκτικό T-shirt “Say NO to AIDS”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (1/12), το οποίο φορέθηκε από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πλέον διαθέσιμο στο OFI Crete FC E-Shop.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να το αποκτήσουν στην τιμή των 9,99 ευρώ, για όλο τον μήνα Δεκέμβριο.

Να σημειωθεί ότι ΟΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο «Κέντρο Ζωής», το οποίο είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε το 1991, με βασικό στόχο την παροχή στήριξης στους ανθρώπους που ζουν με τον HIV αλλά και την εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με το AIDS.

Απόκτησε ΤΩΡΑ το δικό σου T-shirt πατώντας εδώ".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ