ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δυνατά ο Νιόπλιας για αντικαταστάτης του Σίμου

Ο Νίκος Νιόπλιας
Ο Νίκος Νιόπλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ μετά και από την παραίτηση του Γιώργου Σίμου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, θα κατευθυνθεί σε μία εσωτερική λύση και παίζει δυνατά το όνομα του Νίκου Νιόπλια.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ο Γιώργος Σίμος υπέβαλε την παραίτησή του μετά από την ήττα των Κρητικών κόντρα στην ΑΕΛ. Το απόγευμα του Σαββάτου (6/3) ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιαννιώτη τεχνικό.

Οι Κρητικοί είναι σε αναζήτηση προπονητή και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σίμου. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος των Κρητικών, Μιχάλης Μπούσης, ο νέος τεχνικός της ομάδας θα ανακοινωθεί την Δευτέρα (8/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ θα κινηθεί σε μία εσωτερική λύση και επικρατέστερο όνομα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος κατέχει το ρόλο του συντονιστή ποδοσφαίρου στην κρητική ΠΑΕ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην μείνει μόνος του στο έργο της σωτηρίας του ΟΦΗ, αλλά να έχει στο πλευρό του και τον τεχνικό διευθυντής των Κρητικών, Γιάννη Σαμάρα.

Ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη από τις 7 Ιανουαρίου. Πλέον έχει μπλέξει για τα καλά ενόψει και των playouts, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση με 19 πόντους και είναι στο -3 από την τελευταία θέση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ