ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανανέωσε έως το 2023 ο Ντε Γκουζμάν

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν πανηγυρίζει την κατάκτηση το γκολ του στο Λαμία - ΟΦΗ για τα playouts της Super League Interwetten.
Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν πανηγυρίζει την κατάκτηση το γκολ του στο Λαμία - ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Κρητικούς έως το 2023.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν. Οι Κρητικοί ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον 33χρονο Ολλανδό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2023. Είχε αποκτηθεί τον Οκτώβριο έχοντας συμφωνήσει για ένα χρόνο αρχικά.

Ο Ντε Γκουζμάν τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και έχοντας μοιράσει μία ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Jonathan De Guzman, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με θητεία στα πιο ανταγωνιστικά διεθνή πρωταθλήματα, θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και να προσφέρει στην ομάδα μας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Ολλανδός μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ τον προηγούμενο Οκτώβριο και μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Mε τα χρώματα του ΟΦΗ πέτυχε 5 γκολ, εκ των οποίων τα 3 στους αγώνες των playouts, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη διαδικασία.

Με την εμπειρία και τις ικανότητές του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του ΟΦΗ και την παραμονή του στην Super League".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ