STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - ΑΕΛ: Καθοριστική μάχη ενόψει των playouts

Ντουρμισάι και Μεγιάδο στο ΑΕΛ - ΟΦΗ για την Super League Interwetten.
Ντουρμισάι και Μεγιάδο στο ΑΕΛ - ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten (6/3, 15:00, Novasports 2HD) σε ένα καθοριστικό παιχνίδι ενόψει των playouts.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten και την έναρξη των playoffs/playouts. Επομένως, η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία ολοένα και φουντώνει.

Το Σάββατο (6/3, 15:00, Novasports 2HD και LIVE από το Sport24.gr) θα πραγματοποιηθεί μία κρίσιμη μάχη ενόψει των playouts του πρωταθλήματος. Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΛ και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς.

Ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη από τις 7 Ιανουαρίου. Έτσι, έχει πέσει στην 11η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 19 πόντους. Από την άλλη, η ΑΕΛ πήρε σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό και έφτασε τους 13 βαθμούς. Οι βυσσινί είναι στην τελευταία θέση με αγωνιστική λιγότερη.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του και βρίσκεται σε αυτήν ο Λουκ Καστάνιος που προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (5/3). Από την άλλη, ο Φελίπε Σόουζα υπέστη κάκωση στον θώρακα και συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος.

Εκτός έμειναν οι γνωστοί Βούρος, Γιάννου, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Ναμπί, Σελίμοβιτς και Βαζ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Στούρτζεον, Σολίες, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάνης, Νοικοκυράκης, Γιανούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Μίγγος.

Την αποστολή του ανακοίνωσε και ο Τζανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός επανέφερε τον Μπέντζαμιν Μουκαντζό στη λίστα του. Στην 21άδα βρίσκονται επίσης οι Νικολιάς και Γκράουρ, εν αντιθέσει με τους Σπαρβ, Μιχαήλ, Μπάγιτς και Καρανίκα.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Μαϊντανός, Ζίζιτς, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα, Πινακάς, Νικολιάς, Ακούνια, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Στίφλερ, Ηλιάδης, Γκράουρ, Νούνιτς, Μουκαντζό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ