ΒΕΛΓΙΟ

Όφερμαρς: Η Select Group τελειώνει τη χορηγία της στην Αντβέρπ λόγω του Ολλανδού

Ο Μαρκ Όφερμαρς σε αγώνα του Άγιαξ
Ο Μαρκ Όφερμαρς σε αγώνα του Άγιαξ PRINT SCREEN

Ή Select Group αποφάσισε να μην ανανεώσει τη χορηγία της για τη σεζόν 2022-23 με την Αντβέρπ, λόγω της πρόσληψης του Μαρκ Όφερμας στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Η απόφαση της Αντβέρπ να προσλάβει τον Μαρκ Όφερμαρς, παρά την αποχώρησή του από τον Άγιαξ, λόγω σεξουαλικό σκανδάλου θα κοστίσει στους Βέλγους κάποια έσοδα, καθώς η Select Group, εταιρεία που ασχολείται με το real estate, αποσύρει τη χορηγία της από τη νέα σεζόν, λόγω της πρόσληψης του Ολλανδού πρώην ποδοσφαιριστή.

Η Select Group στην ανακοίνωσή της τονίζει μεταξύ άλλων ότι είναι κατά των αξιών που πρεσβεύει και ότι αυτό έγινε χωρίς να συμβουλεύσουν την εταιρεία, μιας και ήταν μόνιμος συνεργάτης του Βελγικού συλλόγου.

"Θα θέλαμε να απαντήσουμε επίσημα στο μήνυμα που εμφανίστηκε στον Τύπο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στο οποίο η Αντβέρπ ανακοίνωσε τον διορισμό του Όφερμας ως αθλητικού διευθυντή.

Είμαστε πολύ έκπληκτοι από αυτή την απόφαση. Ως μόνιμος συνεργάτης και χορηγός της Αντβέρπ, δεν είχαμε ούτε διαβούλευση ούτε ενημερωθεί εκ των προτέρων. Η απόφαση για τον διορισμό του Όφερμας, ο οποίος πρόσφατα κατηγορήθηκε για επανειλημμένη παραβατική συμπεριφορά και ο οποίος επί του παρόντος υπόκειται σε ανεξάρτητη έρευνα στην Ολλανδία, είναι ευθέως αντίθετη με τις αξίες και τα πρότυπα της ομάδας μας.

Ωστόσο, πιστεύουμε ειλικρινά ότι μετά από μια συνειδητή περίοδο αυτοστοχασμού, κάθε άτομο μπορεί να αποκτήσει διορατικότητα και να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Λυπούμαστε λοιπόν βαθύτατα που χάθηκε η στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για να γίνουμε μάρτυρες γαλήνια, προσεκτικά και σκόπιμα αυτής της διαδικασίας αυτοστοχασμού και της αποκτηθείσας διορατικότητας, ούτε από τη διοίκηση της Αντβέρπ ούτε από τον ίδιο τον Όφερμαρς.

Ούτε έχουμε ακούσει ή δει κάποια φροντίδα στην επικοινωνία ή στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Ως Select Group, αποφασίσαμε λοιπόν να μην ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με την Αντβέρπ για τη σεζόν 2022 – 2023. Σήμερα, το θέμα της «παραβατικής συμπεριφοράς» διασταυρώνεται συχνότερα από όσο θα θέλαμε.

Στα ΜΜΕ και πιο κοντά! Μπορούμε μόνο να σας ζητήσουμε να παραμείνετε σε επαγρύπνηση για αυτά τα θέματα και να συμπεριφέρεστε στους συναδέλφους και τους άλλους ανθρώπους γύρω σας με σεβασμό", αναφέρει η Select Group στην ανακοίνωσή της.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ