SUPER LEAGUE 2

ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕΚ Β' 1-2: Τρίτη σερί νίκη με διπλό στην Κρήτη

Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας για τη Super League 2.
Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας EUROKINISSI

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του β' ομίλου της Super League 2. Ο Παρράς (10') και ο Μπάμπης (74') τα γκολ της Ένωσης, ισοφάρισε ο Αντερέγκεν (59').

Η ΑΕΚ Β' πέρασε από την Ιεράπετρα επικρατώντας 2-1 του ΟΦΙ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής του β' ομίλου της Super League 2. Η Ένωση, μετά την τρίτη σερί νίκη της, είναι στην 5η θέση με 51 πόντους, ενώ στην 10η με 34 ο ΟΦ Ιεράπετρας, που δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Αλέξανδρο Παρρά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, έπειτα από ασίστ του Μιτάι. Η Ένωση είχε δοκάρι στο 15', μετά από προσπάθεια του Γιούση.

Στο β' μέρος ο ΟΦ Ιεράπετρας κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Αντερέγκεν. Εν τέλει στο 73ο λεπτό η ΑΕΚ Β' πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Μπάμπη, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή της Ιεράπετρας. Οι Κρητικοί τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Βιβάνκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Καλλιτσουνάκης, Κάρδαρης, Ντέτλερ, Νεκούλ, Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Χιμένεθ, Βιβάνκο, Αντερέγκεν.

ΑΕΚ Β': Θεοχάρης, Λάτσι, Κορνέζος, Μιτάϊ, Σταμούλης, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Παρράς, Γιούσης, Ιατρούδης, Χριστόπουλος.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ