PREMIER LEAGUE

Ο Ζότα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς για την Λίβερπουλ, σωτήρας της Γουλβς ο Κόουντι

Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ζότα στο Γουλβς - Λίβερπουλ
Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ζότα στο Γουλβς - Λίβερπουλ PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Ντιόγκο Ζότα είχε την ευκαιριά να βάλει μπροστά στο σκορ την Λίβερπουλ μετά από τραγικό λάθος του Σα που βγήκε εκτός της εστίας του, όμως ενώ είχε χρόνο για να επιλέξει έστειλε τη μπάλα στο σώμα του Κόουντι που βρισκόταν πάνω στη γραμμή.

Η ευκαιρία της χρονιάς για την Λίβερπουλ στο ματς με την Γουλβς για την 15η αγωνιστική της Premier League! Αυτή χάθηκε στο 60ο λεπτό, με τον Ζοζέ Σα να αφήνει την εστία του και να μην καταφέρνει να διώξει τη μπάλα και τον Ζότα να μπαίνει στην περιοχή και να έχει ως αποστολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στην άδεια από γκολκίπερ εστία αλλά να μην χρίζεται σκόρερ.

Και αυτό γιατί ενώ είχε όλη την άνεση να επιλέξει πού θα στείλει τη μπάλα, νικήθηκε απο τους δύο αμυντικούς των λύκων που είχαν πάρει θέση πάνω στην γραμμή για να αποτρέψουν το μοιραίο, με το δυνατό σουτ του Πορτογάλου από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα πάνω στο σώμα του Κόουντι και να παραμένει έτσι το 0-0.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ