ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Ζόρζε Ζεζούς αποθέωσε τον Βλαχοδήμο παρά το 4-0: "Έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις, έσωσε δύο γκολ"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου για την πρεμιέρα του Champions League
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου για την πρεμιέρα του Champions League AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, παρότι η Μπενφίκα γνώρισε την ήττα με το εμφατικό 4-0 από την Μπάγερν, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας δύο μεγάλες αποκρούσεις, με τον Ζόρζε Ζεζούς να τον αποθεώνει μετά το φινάλε του ματς.

Η Μπενφίκα υποδέχθηκε την Μπάγερν (0-4) στο Ντα Λουζ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και άντεξε για 69 λεπτά την πίεση των Βαυαρών. Το τελευταίο 20λεπτο ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, όπου και δέχθηκε τέσσερα γκολ.

Το τελικό σκορ ωστόσο, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο για τους "αετούς", αλλά χάρη σε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις του Έλληνα κίπερ γλίτωσαν δύο επιπλέον τέρματα. Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ζόρζε Ζεζούς, μίλησε μετά τη λήξη του ματς και αποθέωσε τον Βλαχοδήμο.

"Δεν υπάρχει απογοήτευση όταν παίζεις με μια ομάδα όπως αυτή (Μπάγερν). Η Μπενφίκα ήταν στο παιχνίδι για 75 λεπτά. Υπέφεραν από στημένες φάσεις και από εκεί και πέρα σε πέντε λεπτά μας έβαλαν δύο γκολ. Αυτή είναι η μόνη απογοήτευση. Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν είμαι απογοητευμένος.

Ήμασταν ομάδα μέχρι τα 75 λεπτά. Πριν από αυτό, η Μπενφίκα ήταν αυτή που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με δύο μεγάλες αποκρούσεις από τον Βλαχοδήμο, ο οποίος έσωσε ουσιαστικά δύο γκολ. Αυτό έκανε τη διαφορά. Είχαμε το παιχνίδι μέχρι το 1-0. Από εκεί και πέρα, ο Γκνάμπρι ήταν ο παίκτης που έσπασε την αριστερή πλευρά. Φεύγω απογοητευμένος που δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, γιατί δεν αξίζαμε τέσσερα γκολ", υποστήριξε ο Ζεζούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ