ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ζάχαβι πιέζει την Αϊντχόφεν να γίνει άμεσα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Εράν Ζάχαβι με τη φανέλα του Ισραήλ
Ο Εράν Ζάχαβι με τη φανέλα του Ισραήλ © 2022 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Εράν Ζάχαβι πιέζει να αποχωρήσει άμεσα από την Αϊντχόφεν και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με το επόμενο 48ωρο να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Αρχικά η συζήτηση του Ολυμπιακού με τον Εράν Ζάχαβι αφορούσε τη σύναψη συμφωνίας για το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του με την Αϊντχόφεν. Όμως, στην πορεία, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες, επιδιώκοντας να τα βρουν άμεσα με την PSV και ο Ισραηλινός επιθετικός να πάρει από τώρα μεταγραφή στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Ζάχαβι θέλει να φύγει άμεσα από την PSV

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει τώρα από την Αϊντχόφεν, διότι έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να το ανανεώσει. Ο Ολυμπιακός προσφέρει συμβόλαιο 1,5 έτους στον Εράν Ζάχαβι, αν ο παίκτης έρθει άμεσα στην Ελλάδα, ενώ αν ισχύσει η συμφωνία από το καλοκαίρι, τότε η συνεργασία θα είναι για συμβόλαιο 1+1. Όσο για τις ετήσιες αποδοχές του θα αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή εισπράττει αυτή τη στιγμή στην ολλανδική ομάδα.

Ο Ισραηλινός επιθετικός είναι 34,5 ετών (το καλοκαίρι θα κλείσει τα 35) και την τρέχουσα σεζόν έχει 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη περίοδο, είχε πετύχει 4 τέρματα εναντίον του Ολυμπιακού, δύο στην Ολλανδία και δύο στο Νέο Φάληρο, στη φάση των 32 του Europa League και άλλο ένα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον όμιλο της διοργάνωσης.

Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο

Η Αϊντχόφεν θέλει να κρατήσει τον Ζάχαβι μέχρι τον Μάιο, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου στην Ολλανδία, καθώς ο Ισραηλινός είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας με οκτώ γκολ την τρέχουσα περίοδο πίσω από τον Γκάκπο που έχει δέκα τέρματα.

Η PSV προσπαθεί να πείσει τον έμπειρο επιθετικό να εγκαταλείψει τις τάσεις φυγής, ό,τι λίγοι μήνες έχουν απομείνει μέχρι την αποχώρησή του, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ στη διεθνή αγορά δια παν ενδεχόμενο.

Το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο για την μεταγραφή του Ζάχαβι στον Ολυμπιακό, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών που έχουν κοινή γραμμή να συνεχίζονται με τη διοίκηση της Αϊντχόφεν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ