ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος "φρενάρει" οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Αστέρα
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Αστέρα EUROKINISSI

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος ξεκαθάρισε ότι αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχθεί φιλοξενούμενους θεατές από τους Big 4.

Την απόφασή του να μην ανοίξει θύρες για τη φιλοξενία οπαδών των ομάδων του Big 4 στους εντός έδρας αγώνες της έκανε γνωστή η ΠΑΕ Βόλος.

Ο σύλλογος της Μαγνησίας ξεκαθάρισε πως αρχή γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ δεν θα δεχτεί φιλάθλους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Βόλος εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ και προκειμένου να αποφευχθεί η οργανωμένη παρουσία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, αποφάσισε τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται ΜΟΝΟ στους φιλάθλους που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου και στους φιλάθλους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας μας, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα.

Η ίδια πολιτική για τη διάθεση των εισιτηρίων, θα ισχύσει και στους επερχόμενους εντός έδρας αγώνες του Βόλου με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ".

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ