VIRAL

Ο Βασιλιάς του Tik Tok, Κάμπι Λάμε: "Στηρίζω τη Ρεάλ, η Γιουβέντους θα είναι στον τελικό του Champions League"

Ο Βασιλιάς του Tik Tok, Κάμπι Λάμε
Ο Βασιλιάς του Tik Tok, Κάμπι Λάμε PRINT SCREEN INSTAGRAM: KHABY LAME

Ο Βασιλιάς του Tik Tok, Κάμπι Λάμε, μιλώντας στο Deportes Quatro παραδέχθηκε πως στηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι οπαδός του Βινίσιους, ενώ τόνισε πως η Γιουβέντους θα πάει στον τελικό του Champions League.

Η Ίντερ θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ (15/9, 22:00, COSMOTE SPORT 3HD και LIVE SPORT24) στο Σαν Σίρο για την πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League, με τον Βασιλιά του TikTok, Κάμπι Λάμε, να δηλώνει ότι θα στηρίξει τους "μερένγκες".

Ο 21χρονος Ιταλός Tik Toker με καταγωγή από τη Σενεγάλη, που μένει μόνιμα στην περιοχή Chivasso του Τορίνο δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το βράδυ της Τετάρτης (15/9) θα είναι στο πλευρό της Ρεάλ και όχι των πρωταθλητών Ιταλίας, μίας και η αγαπημένη του ομάδα είναι η Γιουβέντους,

Παράλληλα, ο Λάμε ο οποίος είδε τους followers του μέσα σε λίγους μήνες να εκτοξεύονται στο Tik Tok δήλωσε δημόσια στο Deportes Quatro τον θαυμασμό του για τον Βινίσιους."Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ναι, θα στηρίξω τη Ρεάλ κόντρα στην Ίντερ".

Μάλιστα, έκανε και την πρόβλεψή του για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, υποστηρίζοντας πως η Γηραιά Κυρία θα βρίσκεται εκεί. Παράλληλα ευχήθηκε να συμβεί το ίδιο και για τους Μαδριλένους: "Το σημαντικό είναι ότι η Γιουβέντους θα είναι εκεί. Ας ελπίσουμε να είναι και η Ρεάλ".

TAGS VIRAL ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ