LA LIGA

Ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται για επιστροφή στην Αθλέτικ μετά την εκλογή του Ουριάρτε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο | 9 Ιανουαρίου 2020
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο | 9 Ιανουαρίου 2020 @2020 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι προ των πυλών να αναλάβει για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά την εκλογή του Γιον Ουριάρτε στην προεδρία του συλλόγου, ο οποίος είχε προαναγγείλει προεκλογικά την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι εκλογές για την προεδρία της Αθλέτικ ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/06, ώρα Ελλάδος) με τον Γιον Ουριάρτε να κερδίζει το χρίσμα.

Ο Ουριάρτε είχε αναφέρει προεκλογικά ότι αν κερδίσει τις εκλογές, τότε την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα αναλάβει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών αυτό επεσήμαναν για μια ακόμα φορά τα ΜΜΕ της Ιβηρικής, ότι ο "Τσινγκούρι" ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στον πάγκο της Αθλέτικ. Ο Βαλβέρδε παραμένει εκτός πάγκων μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους μπλαουγκράνα τον Ιανουάριο του 2020.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ