ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκιουντογκάν ξεπέρασε τα γκολ της προηγούμενης 3ετίας

Manchester City's Ilkay Gundogan celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Brighton & Hove Albion and Manchester City at the Amex stadium in Brighton, England, Tuesday, May 18, 2021. (Gareth Fuller, Pool via AP)
Manchester City's Ilkay Gundogan celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Brighton & Hove Albion and Manchester City at the Amex stadium in Brighton, England, Tuesday, May 18, 2021. (Gareth Fuller, Pool via AP) @ 2021 GARETH FULLER/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε μόλις 2 λεπτά αγώνα για να βρει γκολ στην έδρα της Μπράιτον για την 37η αγωνιστική της Premier League, έχοντας για σκόρερ τον συνήθη ύποπτο τη φετινή σεζόν, Ιλκάι Γκιουντογκάν (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει αντίστροφα για τον τελικό του Champions League με την Τσέλσι, όμως παρά το γεγονός πως δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στην Premier League, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο, συνεχίζει να είναι σοβαρή και να φέρνει σε δύσκολη θέση όλες τις αντιπάλους της.

Τρανό παράδειγμα η αναμέτρηση στο "Amex" το βράδυ της Τρίτης με την Μπράιτον, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να σκοράρει μόλις 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα από την σέντρα: ο Μαχρέζ έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Γκιουντογκάν πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή στο δεύτερο δοκάρι για να νικήσει τον Σάντσεθ.

Το εντυπωσιακό μάλιστα με τον σούπερ φορμαρισμένο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, Γκιουντογκάν, είναι πως έφτασε τα 13 γκολ στη φετινή Premier League, ξεπερνώντας κατά ένα γκολ την επιθετική συγκομιδή του την περασμένη τριετία, όταν και βρήκε 12 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα τις σεζόν 2017-18, 2018-19 και 2019-2020.

Photo Credits: @ 2021 Gareth Fuller/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ