SERIE A

Ο Τούντορ αφήνει τη Γιουβέντους και αναλαμβάνει την Βερόνα μετά την απόλυση του Ντι Φραντσέσκο

Ο Ιγκόρ Τούντορ ως προπονητής του ΠΑΟΚ
Ο Ιγκόρ Τούντορ ως προπονητής του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο αποτελεί παρελθόν από την Βερόνα μετά από τρεις ήττες των τζαλομπλού στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A, με τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, να επιλέγεται για να πάρει τη θέση του στον πάγκο.

Η εκτός έδρας ήττα από την Μπολόνια (0-1) το βράδυ της Δευτέρας (13/9), τρίτη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο (είχαν προηγηθεί εκείνες από Σασουόλο και Ίντερ), αποδείχτηκε καταδικαστική για το μέλλον του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στον πάγκο της Βερόνα.

Η διοίκηση του συλλόγου προβληματίστηκε από τον απολογισμό των 0 γκολ και των 7 τερμάτων παθητικό καθώς και από το μη πειστικό ποδόσφαιρο που παρήγαγε η ομάδα και πήρε την Τρίτη (14/9) την απόφαση για την απόλυσή του, ελάχιστους μήνες μάλιστα μετά από την πρόσληψή του στη θέση του Ίβαν Τζούριτς.

Είναι εντυπωσιακό μάλιστα πως μετά από την εξαιρετική παρουσία που είχε στον πάγκο της Σασουόλο, ο Ντι Φραντσέσκο αδυνατεί να στεριώσει σε πάγκο ομάδας την τελευταία τετραετία, μετρώντας πλέον τέσσερις διαδοχικές απολύσεις από τις Ρόμα, Σαμπντόρια, Κάλιαρι και Βερόνα.

Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως η διοίκηση των Βερονέζων κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ (ήταν στους Θεσσαλονικείς από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2016), Ίγκορ Τούντορ.

Ο άλλοτε Κροάτης στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους όπου είχε τη θέση του βοηθού προπονητή από την περασμένη σεζόν όντας στο πλευρό του Αντρέα Πίρλο και αναμένεται ακόμα και εντός της Τρίτης στην Βερόνα, για να αρχίσει προπονήσεις με τους νέους παίκτες του ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Serie A με αντίπαλο την Πάρμα.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ