ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στο SPORT24: "Δύο 'τελικοί' με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και άλλοι δύο με την Εθνική ομάδα"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στο SPORT24: "Δύο 'τελικοί' με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και άλλοι δύο με την Εθνική ομάδα"
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στο SPORT24, όπου αναφέρθηκε στους τέσσερις τελικούς που έχει να αντιμετωπίσει μέσα στον Νοέμβριο, με τον Ολυμπιακό αλλά και την Εθνική ομάδα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον του Ιωνικού χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο στη θέση του δεξιού εξτρέμ, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Μασούρα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και ένα “πολυεργαλείο”, καθώς, κατά καιρούς, έχει παίξει δεξιά στην άμυνα, αριστερά και, βέβαια, ως κεντρικός χαφ που είναι η φυσική του θέση. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όμως, αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ.

Και στην Εθνική Ελλάδος όμως, στη δεξιά πλευρά της άμυνας χρησιμοποιείται από τον Φαν Σιπ. Μάλιστα, ο Ανδρούτσος ήταν βασικός στα παιχνίδια της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο και στη Σουηδία τον Σεπτέμβριο, όπως ήταν στην αρχική ενδεκάδα και στους αγώνες απέναντι στη Γεωργία και στη Σουηδία τον Οκτώβριο. Πλέον, κοιτάζει μπροστά του τα ματς με την Ισπανία την Πέμπτη (11/11) και το Κόσοβο την Κυριακή (14/11) στο ΟΑΚΑ.

Ο φιλόδοξος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου είχε πολύ καλή παρουσία στον Ολυμπιακό (29 αγώνες, 2 τέρματα, 4 ασίστ), λίγη ώρα μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκης μίλησε στο SPORT24, τόσο για τους ερυθρόλευκους όσο και για την Εθνική ομάδα.

Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι” τόνισε ο Ανδρούτσος, ο οποίος είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πειραϊκή ομάδα, όταν το καλεί ο Μαρτίνς.

Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, αήττητοι και μέσα στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Έχουμε δύο “τελικούς” μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Όπως και να έχει, πρώτοι ή δεύτεροι, θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση” υποστήριξε ο νεαρός άσος.

Πλέον, υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τη Φενέρμπαχτσε. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ” πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τώρα, έχουμε δύο “τελικούς” με την Εθνική ομάδα και θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε” επισήμανε ο Ανδρούτσος και συμπλήρωσε: “Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε δύο νίκες και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ευελπιστούμε στο όνειρο…”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ