VIRAL

Ο συλλεκτικός πανηγυρισμός του Αντσελότι με το πούρο ενέπνευσε καλλιτέχνη

Ο Κάρλο Αντσελότι πανηγυρίζει μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά την κατάκτηση της La Liga από την Ρεάλ | 30 Απριλίου 2022
Ο Κάρλο Αντσελότι πανηγυρίζει μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά την κατάκτηση της La Liga από την Ρεάλ | 30 Απριλίου 2022 @2022 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Ρέαλ για την κατάκτηση της La Liga, καπνίζοντας πούρο, με έναν καλλιτέχνη να "κοσμεί" παπούτσι με τη συγκεκριμένη εικόνα του Ιταλού προπονητή.

Η Ρεάλ κατέκτησε το περασμένο Σάββατο τον τίτλο στην La Liga (35ο στην ιστορία της) και η πλατεία Θιμπέλες γέμισε από χιλιάδες φίλους των Μαδριλένων που συγκεντρώθηκαν για να αποθεώσουν τα ινδάλματά τους, με τον Κάρλο Αντσελότι να βρίσκεται στο επίκεντρο των πανηγυρισμών.

Όχι απλά γιατί έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία με τίτλο και στις πέντε κορυφαίες ευρωπαϊκές Λίγκες αλλά επειδή "συνελήφθη" να καπνίζει πούρα την ώρα των πανηγυρισμών, με τον Ιταλό να δηλώνει: "Δεν καπνίζω πούρα. Ήταν απλά μία φωτογραφία με τους φίλους μου και αυτοί οι παίκτες είναι φίλοι μου".

Φυσικά, το συγκεκριμένο ενσταντανέ έγινε viral και δεν άργησε να αποτελέσει και πηγή έμπνευσης, με τον διάσημο καλλιτέχνη Μαρτίν Ρεδόνδο, να περνάει την εικόνα του Αντσελότι σε παπούτσι που του έφερε φαν της Ρεάλ για να το "φιλοτεχνήσει", και να ανεβάζει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα από λογαριασμό στο Instagram όπου παρουσιάζει τη δουλειά του.

TAGS VIRAL ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ