ΡΟΔΟΣ

Ο Στράντζαλης έφυγε, ο Σκαρτάδος ήρθε

Ο Στράντζαλης έφυγε, ο Σκαρτάδος ήρθε
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Στράντζαλης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρόδου και αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιώργος Σκαρτάδος.

Ο κύριος Στράντζαλης με δηλώσεις του στράφηκε κατά του ισχυρού άντρα της Ρόδου, Τόνι Μαρτίνη, κάνοντας σε αρκετά σημεία καυστικά σχόλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στράντζαλη:

" Ο λόγος που επέλεξα να κάνω αυτή την συνέντευξη τύπου είναι καθαρά γιατί εδώ για δυο ώρες είναι το σπίτι μου. Εδώ για δυο ώρες ζω και αναπνέω, με απόλυτη υγεία. Ενώ τις υπόλοιπες 22 ώρες από ότι είπε κι ο μεγαλομέτοχος, φιλοξενούμαι τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές. Για τον λόγο αυτό ζητώ για την ακαταστασία ένα μεγάλο συγνώμη, αλλά εδώ υπάρχει παραγωγή έργου, μαγκιά, προσωπικότητα και αξία.

Αναφέρομαι στο αγωνιστικό κομμάτι που έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Ξεκινήσαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι. Μια προσπάθεια μέσα από μια μεγάλη απογοήτευση που την ξέρετε όλοι. Θελήσαμε λοιπόν με την Διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο, να δημιουργήσουμε μια ομάδα μετά από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αν θέλετε, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Γιατί τα μηνύματα που είχαμε πάρει με τους νέους παίκτες που είχαμε πάρει στην αρχή, δεν ήσαν τόσο ενθαρρυντικά. Επειδή η απαίτηση ήταν να κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα, μέσα από ένα πολύ περιορισμένο μπάτζετ και αξία που είχε , κατορθώνουμε αυτή την στιγμή να είμαστε πρώτοι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Για 2,5 μήνες τουλάχιστον η ομάδα είναι ακέφαλη. Υπάρχουν Διοικητικές απώλειες. Η μεγαλύτερη ήταν του μεγαλομετόχου του κ. Μαρτίνη. Δεν θα κατηγορήσω αλλά θα τοποθετηθώ. Επειδή έχω την ειλικρίνεια να σας κοιτάζω στα μάτια όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, εμένα με άφησε ξεκρέμαστο. Τους ποδοσφαιριστές μου το ίδιο. Επειδή υπάρχουν πολύ καλά μηνύματα στο τηλέφωνό μου από τον ίδιο κι επειδή πάνω από όλα είμαι άνθρωπος, κι ενδεχομένως να έχει αδυναμίες, το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Το ποδόσφαιρο θέλει παράγοντες. Κι επειδή γνωρίζει τα πράγματα και διαβάζει τους ανθρώπους, το φιλότιμο του Στράντζαλη, του Ψελλα και των ποδοσφαιριστών, ενδεχομένως να μην διαβάζει καλά το ποδόσφαιρο. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Ο παράγοντας πέφτει , ξαναπέφτει και σηκώνεται. Ο παράγοντας χτίζει γκρεμίζει και ξαναχτίζει.

Ο παράγοντας δεν φεύγει. Ο παράγοντας απολύει. Ο παράγοντας διώχνει για να καταφέρει αυτό που έχει σαν όραμα. Αυτό που έχει σαν στόχο. Όλοι οι άλλοι μπροστά στα μάτια του προέδρου, είμαστε υποδεέστεροι. Γιατί αυτός πληρώνει. Αυτός θα λογοδοτήσει στον κόσμο γιατί όλοι μας, οι παίκτες , οι προπονητές οι υπάλληλοι είναι εφήμεροι. Μέσα από αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να κτίσει μέσα από την εμπιστοσύνη που έχει για τον προπονητή που έχει επιλέξει να κρατήσει, και τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει με τον προπονητή και τους συνεργάτες του να φτιάξει την ομάδα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα λοιπόν, να μπορέσω να δημιουργήσω μια ομάδα που είναι πετυχημένη αυτή την στιγμή και στην θεωρία και στην πράξη. Έτσι δείχνουν τα αποτελέσματα. Πείσαμε με την θεωρία και εμπράκτως αποδεικνύουμε με την πράξη. Η ομάδα είναι πρώτη".

"Ηθικοί οι λόγοι που αποχώρησα"

Αργότερα συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: " Οι λόγοι είναι ηθικοί. Δεν μπορούν να γίνονται συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές και να λείπει ο προπονητής. Πιστεύω πώς δεν μπορεί να μου πει 'Φύγε' .Μπορεί να αιτιολογήσει απλά και να αναφερθεί σε κάποιες άλλες αιτίες αλλά επειδή ο Στράντζαλης και η οικογένεια Στράντζαλη κι ο πατέρας Στράντζαλης γνώρισε τον κ. Μαρτίνη, θα περίμεναν την ειλικρίνεια στα μάτια του. Ότι "δεν μου κάνεις" "δεν μου αρέσεις" Για ένα λόγο απίστευτο και τον καταθέτω. Να υποστηρίξω τους ποδοσφαιριστές μου. Το λεγόμενο λοιπόν προσωνύμιο "Παπαρήγα" που έχει κυκλοφορήσει για το άτομο μου, με αναδεικνύει πως υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών μου σε μια εποχή πολύ δύσκολη. Πώς πρέπει δηλαδή πρώτα να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, μετά οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες και στο τέλος ο προπονητής. Αυτό υποστήριζα όλο αυτό το διάστημα".

Ο Μαρτίνης ανακοίνωσε Σκαρτάδο

Ο κύριος Μαρτίνης σημείωσε πως " από τη στιγμή που εκδήλωσε την πρόθεση παραίτησης, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να βρίσκεται στον πάγκο σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Ο κ. Σκαρτάδος θα είναι στην Αθήνα και από εκεί και πέρα, αν υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των δύο, μπορούν να βρίσκονται από κοινού στον πάγκο".

TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ