VIRAL

Ο Στέρλινγκ αρνήθηκε να υπογράψει φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Στέρλινγκ αρνήθηκε να υπογράψει φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ράχιμ Στέρλινγκ είναι πλέον στην οικογένεια της Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί παρελθόν για αυτόν, κάτι που φρόντισε να δείξει με την άρνησή του να υπογράψει μία φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα και έγινε γνωστός στο ευρύ φίλαθλο κοινό και η Μάντσεστερ Σίτι εκείνη με την οποία πανηγύρισε τίτλους και επιτυχίες, ωστόσο αμφότερες ανήκουν στο παρελθόν για τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Εκείνη που βρίσκεται πλέον στην καρδιά του είναι η Τσέλσι, με τον 27χρονο φορ να έχει μάλιστα ένα έξτρα δέσιμο με τη νέα του ομάδα (υπέγραψε μαζί της πενταετές συμβόλαιο) από το γεγονός πως το Λονδίνο είναι η πόλη που έμενε η οικογένειά του όταν ήταν μικρός.

Το πόσο είναι αφοσιωμένος στους μπλε του δυτικού Λονδίνου το έδειξε μάλιστα με ξεκάθαρο τρόπο από τις πρώτες κιόλας ημέρες παραμονής του στις ΗΠΑ με την ομάδα του Τόμας Τούχελ, με τον Στέρλινγκ να κάνει τη χάρη σε αρκετούς οπαδούς βάζοντας την υπογραφή του σε φανέλες της Τσέλσι αλλά να αρνείται να κάνει το ίδιο όταν του έδωσαν μία φανέλα της προηγούμενης ομάδας του, της Σίτι.

TAGS VIRAL ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ