ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ο Σουάρες χάνει πριμ για ένα γκολ που ψάχνει εδώ και σχεδόν δύο μήνες

Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε αγώνα κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε αγώνα κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League @ 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ο Λουίς Σουάρες ψάχνει ένα γκολ που θα του δώσει μπόνους, όμως δεν το βρίσκει εδώ και σχεδόν δύο μήνες, παρότι η Ατλέτικο πηγαίνει για πρωτάθλημα.

Ο Λουίς Σουάρες ηγείται της επίθεσης της Ατλέτικο κατά τη φετινή σεζόν και με 19 γκολ είναι ο 1ος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα και 4ος συνολικά στη La Liga. Αν τελικά οι "ροχιμπλάνκος" κατακτήσουν τον τίτλο, τότε αυτό θα οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος στον Ουρουγουανό διεθνή, έστω κι αν αυτός τελικά δεν καρπωθεί εξ ολοκλήρου τα οφέλη, για ένα γκολ!

Το καλοκαίρι του 2020 η Μπαρτσελόνα άφησε ελεύθερο τον 34χρονο επιθετικό να μετακομίσει στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", αρκούμενη σε κάποια μπόνους στόχων. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, με ένα πάγιο ποσό απολαβών και δύο δικά του μπόνους. Το πρώτο εξ αυτών αφορούσε ένα ποσό αν έφτανε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και το έχει πιάσει από τον Φεβρουάριο. Το άλλο αφορούσε ένα όριο 20 τερμάτων, το οποίο κυνηγάει εδώ και μήνες!

Ο Σουάρες έφτασε τα 19 γκολ με το τέρμα που πέτυχε στη νίκη επί της Αλαβές στις 21 Μαρτίου. Έκτοτε απουσίασε από ορισμένους αγώνες λόγω τραυματισμού και τιμωρίας και επανήλθε σε όχι ιδανική κατάσταση. Στο ντέρμπι τίτλου με την Μπαρτσελόνα ήταν σκιά του εαυτού του και απασχόλησε κυρίως με τις διαμαρτυρίες προς το διαιτητή και τους καυγάδες με τους πρώην συμπαίκτες του, παρά με την αγωνιστική απόδοσή του.

Μπροστά του έχει ακόμα 3 παιχνίδια, κόντρα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Οσασούνα και Βαγιαδολίδ. Αν η Ατλέτικο πάρει τη νίκη και στα 3, τότε θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Για να νικήσει, βέβαια, χρειάζεται γκολ και θα τα ψάξει από τον καλύτερο επιθετικό της. Αν βρει έστω ένα ο Σουάρες, θα έχει έναν επιπλέον λόγο να πανηγυρίσει.

Photo Credits: © 2021 Matt Dunham/Associated Press

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ