ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Σοτέλδο, στόχος του Δικεφάλου, επιστρέφει στη Βραζιλία

Ο Γέφερσον Σοτέλδο με τη φανέλα της Βενεζουέλας
Ο Γέφερσον Σοτέλδο με τη φανέλα της Βενεζουέλας © 2020 FERNANDO VERGARA / AP IMAGES

Η Τίγκρες συμφώνησε με την Σάντος για τον δανεισμό του Γέφερσον Σοτέλδο που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ πριν τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο Γέφερσον Σοτέλδο που είχε απασχολήσει έντονα τη μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως επιστρέφει στην Βραζιλία για να φορέσει και πάλι την φανέλα της Σάντος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, η Τίγκρες έχει ήδη συμφωνήσει με τους Βραζιλιάνους στους όρους για το δανεισμό του μέσου από τη Βενεζουέλα και οι δυο ομάδες βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είχε "παγώσει" το θέμα του Σοτέλδο πριν ακόμη από τα δυο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με την Τίγκρες έφτασαν να είναι αρκετά προχωρημένες.

Ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανέτρεψε το μεταγραφικό σχεδιασμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που δεν επέστρεψαν ποτέ στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Γεγονός που φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε η Σάντος για να πάρει τον Σοτέλδο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ