ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σόλσκιερ αποθέωσε τον Καβάνι: "Οι κινήσεις του πρέπει να διδάσκονται"

Ο Έντινσον Καβάνι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League
Ο Έντινσον Καβάνι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League OLI SCARFF/POOL VIA AP

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Έντινσον Καβάνι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι οι κινήσεις του πρέπει να διδάσκονται σε σχολές.

Παρά το αρχικό σοκ με το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά (5' Λούκμαν) της Φούλαμ, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αντέδρασε και επικράτησε με 2-1, παραμένοντας στη κορυφή της Premier League. Με ηγέτη τον Εντινσον Καβάνι, ο οποίος ισοφάρισε στο 21ο λεπτό κι ένα γκολ του Πολ Πογκμπά στο 65' οι "κόκκινοι διάβολοι" συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία στο -κατά πολλούς- κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποθέωσε τον Ουρουγουανό φορ, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει το τρίποντο για τους "κόκκινους διαβόλους". Ο Νορβηγός προπονητής τόνισε πως "ο Καβάνι, είναι ο ιδανικός επιθετικός μέσα στην περιοχή, 0ι κινήσεις του είναι απίστευτες και ρέπει να διδάσκονται στις σχολές.

Απογοητεύομαι όταν πηγαίνει στα άκρα για να κάνει μία προσπάθεια, επειδή θέλω να υποδέχεται την μπάλα από τους μέσους μας. Μερικές φορές πρέπει να του ζητήσω να τρέχει λιγότερο. Είναι το είδος του μεσοεπιθετικού που θέλαμε στην ομάδα μας. Συμπληρώνει ιδανικά, το τρίο που σχηματίζουν οι Μαρσιάλ, Ράσφορντ και Γκρίνγουντ".

Oli Scarff/Pool via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ