SPORTS & GOSSIP

Ο Σισέ θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά, τα πολυτελή αυτοκίνητα - δώρα στη μέλλουσα σύζυγό του

Τα πολυτελή αυτοκίνητα που ο Παπέ Αμπού Σισέ έκανε δώρο στη μέλλουσα σύζυγό του
Τα πολυτελή αυτοκίνητα που ο Παπέ Αμπού Σισέ έκανε δώρο στη μέλλουσα σύζυγό του PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ετοιμάζεται να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μέρι Λουίς Ντιό, στην οποία έκανε δώρο δύο πολυτελή αυτοκίνητα και χρυσαφικά.

Η φετινή χρονιά πρόκειται να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους στη ζωή του.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού εκτός από το Κόπα Άφρικα που πανηγύρισε τον περασμένο Φεβρουάριο με τη Σενεγάλη, η οποία το κατέκτησε για πρώτη φορά, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα με τους ερυθρολεύκους, ενώ ελπίζει και στο νταμπλ.

Ωστόσο, εκτός από τα επαγγελματικά ο Σενεγαλέζος διεθνής πλέει σε πελάγη ευτυχίας και στον προσωπικό τομέα, αφού είναι έτοιμος να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός, έχοντας στο πλάι του την ηθοποιό και αγαπημένη του, Μέρι Λουίς Ντιό.

Ο 26χρονος που μετράει αντίστροφα για το μεγάλο γεγονός, έκανε δώρα στην μέλλουσα σύζυγό του δύο πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Audi και BMW και μερικά χρυσαφικά, μία κίνηση που δίχως άλλο προκάλεσε τη συγκίνησής της.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ