ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σισέ επιστρέφει στα γήπεδα για τον Παναθηναϊκό Σικάγου

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Τζιμπρίλ Σισέ πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Τη συμφωνία της με τον Τζιμπρίλ Σισέ για να τον ενισχύσει στα playoffs του NPSL ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Σικάγου με τον Γάλλο φορ να φοράει για μια τελευταία φορά τα πράσινα και να κλείνει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος.

Η επιθυμία του Τζιμπρίλ Σισέ να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και με το τριφύλλι στο στήθος θα γίνει εν τέλει πράξη. Ο λόγος όμως για τον Παναθηναϊκό Σικάγου, τη νεοσύστατη ομάδα της NPSL (2019), που έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Γάλλο φορ για να τον ενισχύσει στα playoffs.

Η ομάδα από το Σικάγο η οποία ανήκει σε Έλληνα ιδιοκτήτη αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία και ουσιαστικά προχώρησε σε αυτή την κίνηση τόσο για λόγους ουσίας, καθώς ο Γάλλος φορ ακόμα και τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία φορά που έπαιξε με την Ιβερντόν, το 2017, το έχει ακόμα σε αυτό το επίπεδο.

Από την άλλη η κίνηση αυτή είναι και εμπορική καθώς είναι λογικό η συμφωνία με τον Σισέ να δώσει στην ομάδα από το Σικάγο αρκετά πράγματα εντός και εκτός γηπέδων. Βέβαια ο Γάλλος θα έχει την ευκαιρία και αυτός να φορέσει για μια τελευταία φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ