CHAMPIONS LEAGUE

Ο Σιμεόνε υπερασπίστηκε τον εαυτό του: "Δεν χαιρετώ πάντα τον άλλο προπονητή, αλλά όταν ξαναδώ τον Κλοπ θα το κάνω"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κλήθηκε να σχολιάσει την κίνησή του να αποχωρήσει μετά το φινάλε του Ατλέτικο - Λίβερπουλ χωρίς να χαιρετήσει τον Γιούργκεν Κλοπ, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι "κανόνας" για εκείνον η χειραψία με τον άλλον προπονητή.

Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Ντιέγκο Σιμεόνε να αποχωρήσει τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα της Ατλέτικο από τη Λίβερπουλ με 3-2 στους ομίλους του Champions League, δίχως να δώσει το χέρι του στον Γιούργκεν Κλοπ, για την καθιερωμένη χειραψία.

Ο προπονητής των "ροχιμπλάνκος" όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα και υπερασπίστηκε την απόφασή του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι δεδομένο για εκείνον ότι κάθε φορά πρέπει να χαιρετά τον άλλο προπονητή.

Ωστόσο, θέλησε να τονίσει πως δεν έχει προσωπικό θέμα με τον Γερμανό κόουτς και πως όταν τον ξανασυναντήσει θα τον χαιρετήσει κανονικά.

"Δεν χαιρετώ πάντα (τον άλλο προπονητή) μετά το παιχνίδι επειδή δεν μου αρέσει. Δεν είναι υγιές ούτε για τον νικητή ούτε για τον ηττημένο. Το σκέφτομαι έτσι. Αλλά τώρα, όταν τον δω, θα τον χαιρετήσω χωρίς πρόβλημα.", δήλωσε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον αγώνα.

Την ίδια στιγμή ο Κλοπ, υποστήριξε πως δεν ήταν σωστή η αντίδραση του Σιμεόνε, ενώ παραδέχθηκε πως και η δική του συμπεριφορά (σήκωσε ειρωνικά τον αντίχειρά του) δεν ήταν καλύτερη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ