SUPER LIG

Ο Σανκαρέ έμεινε ελεύθερος απ' την Γκιρεσούνσπορ ύστερα από τις καταγγελίες περί εκφοβισμού

Ο Σανκαρέ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Σανκαρέ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Γιουνούς Σανκαρέ αποτελεί παρελθόν για την Γκιρεσούνσπορ, ύστερα από τις καταγγελίες του για εκφοβισμό ακόμα κι απ' τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου.

Ο Γιουνούς Σανκαρέ έκανε έκκληση για βοήθεια την προηγούμενη εβδομάδα, μιλώντας στην Equipe και καταγγέλλοντας κλίμα εκφοβισμού και bullying ακόμα κι από τον πρόεδρο της Γκιρεσούνσπορ, με συνέπεια την Τρίτη οι δύο πλευρές να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε ότι του έκοψαν το ρεύμα και το ίντερνετ στο σπίτι και γι' αυτό μίλησε τηλεφωνικά μέσα απ' το αυτοκίνητό του στο γαλλικό μέσο. "Ο αθλητικός διευθυντής μού είχε ήδη ζητήσει να επιστρέψω το διαμέρισμά μου και το αυτοκίνητό μου. Χρησιμοποιούν όλα τα δυνατά μέσα πίεσης. Τη Δευτέρα ο πρόεδρος με απείλησε ολοφάνερα. Μου είπε: "Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα", δήλωσε μεταξύ άλλων.

"Όλα άλλαξαν μετά από ένα ματς. Δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός. Νιώθω ότι το κλίμα είναι εχθρικό. Όταν κάνω τις προπονήσεις μου, ειδικά το πρωί, μερικές φορές δεν υπάρχει ασφάλεια σε ένα γήπεδο που είναι ανοιχτό για όλα. Δεν ξέρω αν είναι το άγχος μου αυτή τη στιγμή που το υπαγορεύει αυτό, αλλά βλέπω περίεργους ανθρώπους να με πλησιάζουν. Είμαι επιφυλακτικός με τα πάντα, πηγαίνω με φόβο".

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος διεθνής φέτος αγωνίστηκε σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, αλλά σε μόλις 418 λεπτά.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ