ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ

Ο Σαμπαόλι μπήκε στο στόχαστρο της εθνικής Ουρουγουάης

Ο Σαμπαόλι μπήκε στο στόχαστρο της εθνικής Ουρουγουάης
@2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Η εθνική Ουρουγουάης συνεχίζει τις επαφές με προπονητές για να διαδεχτούν τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της, με τον Χόρχε Σαμπαόλι να είναι το νέο ηχηρό όνομα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων μετά από εκείνο του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Το φινάλε του Μουντιάλ στο Κατάρ βρήκε την Ουρουγουάη να είναι "ακέφαλη" έπειτα από την αποχώρηση του Ντιέγκο Αλόνσο και το εντυπωσιακό είναι πως αρκετούς μήνες μετά, η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή παραμένει κενή.

Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο παρατηρούνται έντονες ζυμώσεις, με την "σελέστε" να φλερτάρει έντονα με τον Μαρσέλο Μπιέλσα για να πάρει το χρίσμα αλλά τον Αργεντινό να μην είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στο κάδρο της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Tirando Paredes" υπάρχει ένας συμπατριώτης του που εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο, ο Χόρχε Σαμπαόλι, με τον άλλοτε προπονητή της Σεβίλλης και της Μαρσέιγ να φέρεται να έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με αξιωματούχους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

"Δεν αποκλείεται να υπάρχει τετ α τετ με τον Σαμπαόλι. Υπήρχε ήδη επαφή με ένα γκρουπ μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και θα υπάρχει και νέα προσέγγιση", ανέφερε το συγκεκριμένο μέσο, τονίζοντας πως ο Σαμπαόλι είναι η εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το deal με τον Μπιέλσα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ