ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρουμπουλάκου επιστρέφει στη Super League

Ο Σίμος Ρουμπουλάκου με τη φανέλα του Παναιτωλικού
Ο Σίμος Ρουμπουλάκου με τη φανέλα του Παναιτωλικού EUROKINISSI

Ο Σίμος Ρουμπουλάκου έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην Αράντ και τη Ρουμανία με δύο ομάδες από τη Super League Interwetten να έχουν πλησιάσει ήδη τον 29χρονο αριστεροπόδαρο μπακ.

Η επιστροφή του Σίμου Ρουμπουλάκου στη Super League Interwetten μετά από τέσσερα χρόνια φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο μετά την αποχώρηση του 29χρονου αριστεροπόδαρου μπακ από την Αράντ της Ρουμανίας.

Ο Ρουμπουλάκου παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα στην Αράντ έκανε γνωστό την Πέμπτη μέσω μηνύματος του στα social media πως δεν θα συνεχίσει στη Ρουμανία και ευχαρίστησε άπαντες στο σύλλογο.

Ήδη δύο ομάδες από τη Super League Interwetten και μάλιστα η μία από την Αθήνα έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της ενώ ο έμπειρος μπακ που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό στην πρώτη κατηγορία και με τον Απόλλων Σμύρνης στη δεύτερη έχει πρόταση στα χέρια του και από μια ομάδα της επαρχίας.

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να αποφασίσει και δεν αποκλείεται να περιμένει να δει τι άλλες προτάσεις θα έχει στα χέρια του και να εξαργυρώσει τις τελευταίες εξαιρετικές χρονιές που είχε σε Αλβανία και Ρουμανία έχοντας αγωνιστεί άλλωστε με την Κουκέσι τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League τα προηγούμενα χρόνια.

Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος μπακ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με συνολικά 36 παιχνίδια στα πόδια του στη Ρουμανία, τα περισσότερα εξ αυτών ως βασικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ