ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρουμενίνγκε αποθέωσε τον Ρονάλντο: "Μοιάζει με τον αρχαίο Έλληνα Θεό, Άδωνι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την Γιουνάιτεντ στη δεύτερη θητεία του στο Ολντ Τράφορντ, απέναντι στην Νιούκαστλ | 11 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την Γιουνάιτεντ στη δεύτερη θητεία του στο Ολντ Τράφορντ, απέναντι στην Νιούκαστλ | 11 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο πρώην CEO της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε, αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως το γυμνασμένο σώμα του Πορτογάλου του θυμίζει τον αρχαίο Έλληνα Θεό, Άδωνι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, φτάνοντας τα τρία γκολ σε δύο παιχνίδια με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων.

Το γκολ του Πορτογάλου βέβαια, δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει η ομάδα του τη νίκη και να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αφού το παιδικό σφάλμα του Τζέσε Λίνγκαρντ στο 95' οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην ήττα με 2-1.

Μιλώντας ωστόσο, στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο πρώην CEO της Μπάγερν, η οποία επιβλήθηκε στο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα με το εμφατικό 3-0, αποθέωσε τον CR7, συγκρίνοντάς τον μάλιστα με τον αρχαίο Έλληνα Θεό, Άδωνι.

"Είναι ένα φαινόμενο! Είναι 36 ετών, παίζει στο υψηλότερο επίπεδο για 20 χρόνια. Το πάνω μέρος του σώματός του θυμίζει τον Άδωνι". Μάλιστα, ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου θυμήθηκε και μία συνάντηση που είχαν οι δύο τους στο Τορίνο:

"Στεκόταν πίσω από μια πόρτα με τα χέρια του στον αέρα. Τον ρώτησα τι έκανε και μου απάντησε: "Προπόνηση για να γιορτάσω το επόμενο γκολ μου".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ