REX TIPS

Ο Ρούλης που θέλει να παίξει, ο μπον βιβέρ και αποδόσεις που φθάνουν στο 6,00

Ο Ρούλης που θέλει να παίξει, ο μπον βιβέρ και αποδόσεις που φθάνουν στο 6,00

Στην μάχη του Euro μπαίνουν οι ομάδες του πέμπτου Ομίλου και ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς.

Γεια, είμαι ο Ρεξ και επιτέλους έχω κερδίσει τον σεβασμό που μου αξίζει. Ο Αλέξανδρος και οι φίλοι του έχουν καταλάβει πως έχουν βρει "χρυσό". Έχουν καταλάβει πως μπορούν να περάσουν ένα απολαυστικό καλοκαίρι, με τη βοήθειά μου. Πραγματικά αυτό το Ευρωπαϊκό έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ. Απέκτησα και την θέση μου στο καλύτερο σημείο του καναπέ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενοχλητικό είναι, να βλέπεις τους επισκέπτες να αράζουν και να πρέπει εσύ να πηγαίνεις ξεχασμένος στην γωνία. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και πλέον έχω πάρει την κεντρική θέση. Μου έχουν φτιάξει και έναν θρόνο από χοντρές μαξιλάρες για να βλέπω καλύτερα. Όσο πιο ψηλά κάθεσαι τόσο καλύτερη ορατότητα έχεις στο γήπεδο.

Στην περιοχή νιαουρίζουν

Στην μάχη μπαίνει σήμερα και ο 5ος Όμιλος.

Παρακολούθησα τους Ισπανούς με την Πορτογαλία. Είχαν συνέχεια την μπάλα, στα πόδια τους, άλλαζαν πάσες, όμως γκολ δεν έβαζαν με τίποτα, το ίδιο ακριβώς που είχε συμβεί και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Εθνική. Μου θύμισαν τον φίλο μου τον Ρούλη. Ένα όμορφο σαμογιέντ, που όταν περνάς από κοντά του, χαλάει τον κόσμο και όταν τον πλησιάζεις σου κουνάει την ουρά και θέλει παιχνίδια και χαδάκια. Οι Ισπανοί στην πρεμιέρα τους υποδέχονται την πιο αμυντική ομάδα της διοργάνωσης. Διάβασα όλα τα αφιερώματα και κατάλαβα, πως από την στιγμή που τους ανέλαβε ο Άντερσον, οι Σουηδοί παίζουν πολύ συντηρητικά. Με "όπλο" αυτήν την λογική, έφθασαν στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 2018. Οπότε ξέρουμε πολύ καλά τι θα συμβεί. Οι Ισπανοί θα έχουν συνέχεια την μπάλα, θα αλλάζουν πάσες και όταν θα φθάνουν στην περιοχή, θα "νιαουρίζουν". Το under 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,72 στη Stoiximan.

Ο μπον βιβέρ και η απόδοση 6,00

Έχω μελετήσει πολύ και τώρα πια έχω πάρει φόρα. Η πιο επιθετική ομάδα του 5ου ομίλου, θα είναι η Πολωνία. Τρεις μήνες πριν ξεκινήσει το Euro, την εθνική Πολωνίας ανέλαβε ένας μπον βιβέρ. Ο Πάολο Σόουζα, ασφαλώς και δεν καταδέχεται να παίζει άμυνα. Σε 5 παιχνίδια μετρά μόλις μία νίκη, αλλά χαίρεσαι ποδόσφαιρο. 10 τέρματα έχουν βάλει οι Πολωνοί 8 έχουν δεχτεί. Το Goal Goal με τους Σλοβάκους δίνεται στο 2,20 στη Stoiximan, όμως δεν θα μείνουμε εκεί. Κάντε ένα κόπο να πάτε στα ειδικά στοιχήματα. Να πετύχουν οι Πολωνοί τα περισσότερα τέρματα στον Ε Όμιλο, δίνεται σε απόδοση 6.00 στην Stoiximan.

Σας είπα και πριν ποιους θα έχουν αντίπαλους, το σαμογιέντ που όταν πατάει στην περιοχή νιαουρίζει, την πιο αμυντική ομάδα στην διοργάνωση και τους Σλοβάκους. Πωπω κάτι δώρα που θα μου κάνει ο Αλέξανδρος, πάμε Λεβαντόφσκι!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ