ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο μπορεί να κληθεί να καταθέσει για μυστικό έγγραφο οικονομικής συναλλαγής με τη Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τις ανακριτικές Αρχές στην Ιταλία, στο πλαίσιο της έρευνας για τις οικονομικές και μεταγραφικές συναλλαγές της Γιουβέντους, λόγω μία πιθανής "μυστικής συμφωνίας" που είχε συνάψει με τον σύλλογο.

Η εισαγγελία του Τορίνο έχει ανοίξει έρευνα για τη Γιουβέντους, με τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, τον αντιπρόεδρο, Πάβελ Νέντβεντ και τον πρώην τεχνικό διευθυντή, Φάμπιο Παράτιτσι, που τώρα βρίσκεται στην Τότεναμ, να είναι ύποπτοι για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιθανό να συνδέεται με την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να κληθεί ενώπιον του Ιταλού εισαγγελέα για να καταθέσει σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές του με τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα. όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι Αρχές έχουν πληροφορίες για μια μυστική συμφωνία που φέρεται να έκλεισε ο Ρονάλντο με τον ιταλικό σύλλογο

Πρόκειται για μία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του CR7 στο Τορίνο, και η οποία είναι πιθανό να σχετίζεται με το ύψος του μισθού που την περίοδο της πανδημίας ή την αποζημίωση που έλαβε πριν φύγει για το Ολντ Τράφορντ αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ηχογραφήσεις τηλεφωνικών κλήσεων, όπου οι άνθρωποι της Γιουβέντους κάνουν λόγο για ένα "έγγραφο που δεν έπρεπε θεωρητικά να υπάρχει" σχετικά με τον Ρονάλντο, με τους ερευνητές ωστόσο να μην το έχουν εντοπίσει ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της η Γηραιά Κυρία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι έχει λειτουργήσει νόμιμα και θα συνεργαστεί με τις Αρχές, προκειμένου να διευθετηθεί η υπόθεση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ