ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο πήρε στην έπαυλη του Μάντσεστερ τον θάλαμο κρυοθεραπείας αξίας 59.000 ευρώ

Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ επί της Βιγιαρεάλ
Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ επί της Βιγιαρεάλ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπου κι αν πάει δεν αποχωρίζεται τις καλές του συνήθειες κι έτσι ζήτησε να του μεταφέρουν στην έπαυλή του στο Μάντσεστερ τον θάλαμο κρυοθεραπείας αξίας 59.000 ευρώ που είχε στο Τορίνο.

Το πόσο προσέχει τη διατροφή και γενικότερα τη φυσική κατάστασή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό. Ο Πορτογάλος σταρ είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και των καλών συνηθειών και σκοπός του είναι να διατηρήσει την ευεξία του. Μάλιστα η κρυοπηξία, η οποία βοηθά στην αποκατάσταση και τη θεραπεία των ιστών, είναι μία θεραπευτική μέθοδος που ο 36χρονος χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Ρονάλντο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει μετακομίσει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ ζήτησε να μεταφέρουν στη έπαυλή του τον ατομικό θάλαμο κρυοθεραπείας αξίας 59.000 ευρώ από το παλιό του σπίτι στο Τορίνο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο θάλαμος μπορεί να φτάσει μέχρι και τους -200 βαθμούς Κελσίου, ενώ το επιτρεπόμενο όριο που μπορεί να μείνει κανείς εντός του θαλάμου είναι το πολύ για πέντε λεπτά, διαφορετικά κινδυνεύει με σοβαρά προβλήματα υγείας.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ