ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ο Ρισάρλισον ανέβασε φωτογραφία όπου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Ο Ρισάρλισον πανηγυρίζει γκολ του με την Έβερτον σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς | 19 Μαΐου 2021
Ο Ρισάρλισον πανηγυρίζει γκολ του με την Έβερτον σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς | 19 Μαΐου 2021 @2021 PETER BYRNE/POOL VIA AP IMAGES

Ο Ρισάρλισον θέλησε να στείλει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού σε συναδέλφους τους στην Premier League και όχι μόνο, ανεβάζοντας φωτογραφία του στο Twitter την ώρα που του χορηγείται η δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Την ώρα που αρκετές ομάδες της Premier League μοιάζουν να έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον κορονοϊό από τη στιγμή που ένας σεβαστός αριθμός παικτών τους αρνούνται να εμβολιαστούν, ο Ρισάρλισον θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

Αυτό το έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, με τον φορ της Έβερτον να ανεβάζει φωτογραφία του, φορώντας εμφάνιση της Τότεναμ, την ώρα που εμβολιαζόταν, με τη λεζάντα να μην αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: "Δεύτερη δόση".

Σημειώνεται πως ο 24χρονος, που επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις μετά από έναν τραυματισμό του μέσα στον Σεπτέμβριο σε ματς με την Μπέρνλι, είχε στείλει και προ αρκετών μηνών μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, καλώντας τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο για να ξεπεραστεί ο εφιάλτης.

"Υπάρχουν κάποια μέρα που ήδη εμβολιάζονται έφηβοι. Ρίξτε μια ματιά για να δείτε πως είναι η κατάσταση στην πόλη σας.

Όταν είναι η σειρά σας, πείτε στα παιδιά την ηλικία σας και πηγαίνετε στο κοντινότερο βενζινάδικο, εντάξει; Ας τελειώνουμε μία ώρα γρηγορότερα με αυτό το χάλι".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ