ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ρέμος στην Μίκρα

Ο Ρέμος στην Μίκρα
Ρέμος

Στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα βρίσκεται από το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέμος

Στα θέματα που απασχολούν τον Αντώνη Ρέμο όπως και την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είναι το τι μέλλει γενέσθαι με υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ομάδας. Για το λόγο αυτό θα γίνουν συζητήσεις και επαφές παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ όσον αφορά το θέμα των συμβολαίων και ειδικότερα αυτά που εκπνέουν το καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Μπαντή, Μαυρογενίδη, Χλωρού, Μαλαγκένιο και Τσάβι Μόρο.
Επί του παρόντος συζητήσεις έχουν γίνει μόνο με τον Μπαντή χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και θεωρείται δεδομένο πώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει νέα συνάντηση μαζί του. Πιο ξεκάθαρο είναι το τοπίο για τον Τσάβι Μόρο μια και η εισήγηση του Πεντράθα δεν είναι θετική. Η περίπτωση του Μαλαγκένιο αποτελεί ερωτηματικό ενώ όσον αφορά τον Μαυρογενίδη επίκεινται συζητήσεις.

Σημαντικό ρόλο πρόκειται να παίξει και το τι θα πει ο Πεντράθα για τον καθένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά με τον Ισπανό τεχνικό του Ηρακλή να επέστρεψε σήμερα και πάλι στην Θεσσαλονίκη από την Βαρκελώνη όπου βρέθηκε από την Μεγάλη Τετάρτη. Από σήμερα μάλιστα, με την επιστροφή του ξεκίνησε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τον καθένα ποδοσφαιριστή της ομάδας ξεχωριστά όπως τους είχε πως θα έκανε πριν την αναχώρησή του.

Στην διάρκεια αυτών θα τους ξεκαθαρίσει ποιους υπολογίζει και ποιους όχι για την νέα χρονιά θέλοντας από την πλευρά του να είναι ξεκάθαρος. Κι όσο για την δική του παραμονή το ότι απομένει μόνο η ενεργοποίηση της συμφωνίας είναι τυπικό θέμα μετά την προφορική συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί.

Στα αγωνιστικά μετά την Πασχαλινή άδεια του ποδοσφαιρικού τμήματος η ομάδα του Ηρακλή πέρασε και πάλι σε πρόγραμμα προπονήσεων σήμερα με απογευματινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Οι Ιωαννίδης και Περπερίδης προφυλάσσονται, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Δράμπης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό.

Όσο για τον Χλωρό προπονείται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα ενώ το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ